Despre Atrium MB

Trăim într-o societate dinamică, tot mai greu de anticipat, cu evoluții economice, politice, legislative și culturale cu impact major asupra vieții fiecăruia dintre noi.

Ce faceți însă după ani de muncă și după ce ați reușit să acumulați un patrimoniu care, în mod normal, v-ar da dreptul să trăiți liniștit și confortabil?

prima tentație

Prima tentație este să administrați singur tot ce aveți. Dar….

  • aveți pregătirea necesară?
  • aveți informațiile cele mai recente și complete?
  • aveți cum să evaluați dacă deciziile dumneavoastră sunt optime?
  • aveți timp, energie și nervi să administrați întreg patrimoniul fără a sacrifica din resursele pe care le acordați vieții dumneavoastră?
a doua tentație

A doua tentație este să vă adresați unei instituţii financiar-bancare și să vorbiți despre toate problemele dumneavoastră personale cu un funcționar. Sunteți dispus sa faceți asta? Acel funcționar protejează interesele angajatorului și nu ale dumneavoastră. Soluţiile pe care vi le oferă sunt soluțiile instituției pe care o reprezintă, nu cele pe care le doriți și cu atât mai puțin cele de care aveți nevoie.

Calea

A treia cale este ceea ce noi vă propunem prin adaptarea în premieră la contextul din România a unor practici internaţionale exersate de sute de ani:

  • crearea unei relații personale pe termen lung, bazată pe încredere, cu asumarea unor responsabilităţi contractuale clare, din care sa rezulte o administrare profitabilă și profesionistă a patrimoniului;
  • stabilirea unei strategii adaptate intereselor personale și de familie;
  • gestiunea eficientă, profesionistă și controlabilă a patrimoniului prin utilizarea celor mai potrivite produse și metode furnizate de diverse instituţii locale și internaţionale.

Soluţiile noastre vă sunt adresate strict și sunt unice. Noi suntem independenți profesional pentru că nu reprezentăm decât interesele clienților noștri. Noi nu promovăm produse, nu promovăm instituţii, nu suntem intermediari.

Forța noastră se bazează pe respectul pe care vi-l purtăm și pe satisfacția unor realizări comune. Prin protejarea patrimoniului dumneavoastră, vă vom asigura o viaţă mai bună, mai sigură și mai liniștită. Aceasta este misiunea noastră și acesta este angajamentul nostru în fața dumneavoastră.

Marinel Burduja

Președinte, ATRIUM MB

Valori

Family. Fortune. Future.

Metoda ATRIUM MB

Ce si cum facem

Doriți servicii first class?

Contactați-ne pentru a programa o întâlnire.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/risecons/public_html/atriummb.com/wp-includes/functions.php on line 3829